Typehuse

Familiens højborg

Dagens typehuse har som altid familien i centrum. Men de mørke fordelingsgange, små, lukkede køkkener og kedelige materialer er for længst ude af billedet.

Nutidens typehuse er af høj kvalitet, fulde af lys og luft, og har masser af plads til det moderne familieliv.

Store åbne familieområder dominerer vores hjem. Her er plads til, at man kan lave mad, se fjernsyn, tegne, danse og lege – alt sammen på én gang. Og så er der selvfølgelig samtidig mulighed for, at alle kan gå hver til sit og lukke døren.

Materialerne i vores huse er nøje udvalgt, så du får størst mulig kvalitet til den bedst mulige pris. Og vedligeholdelse er, modsat ældre typehuse, ikke noget du skal bekymre dig om i de første mange år.

Plads til individualitet

Uanset om du er til det klassiske typehus, eller har lyst til noget mere moderne, har vi et hjem der passer jeres behov. Og det ene typehus behøver ikke ligne det næste. Vi er derimod altid behjælpelige med at tilpasse vores hjem, så de passer til jeres familie og jeres behov. Et moderne typehus er tilpasset lige præcis den type familie, der lever i det – ikke omvendt.

Så har I brug for et større køkken til de kulinariske udfoldelser, eller skal gulvet kunne tåle, at børn og dyr marcherer igennem med mudder fra top til tå? Vi finder en løsning sammen med jer. Jeres typehus skal passe til jeres liv. Det skal være jeres hjem, og det forstår vi hos AH Huse.

Desuden har vi et utal af planløsninger, så I vil altid finde et godt udgangspunkt for jeres drømmehjem.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!