Planløsninger

Perfekt både inde og ude

Når I skal vælge en planløsning er det ikke kun vigtigt, at den har det rigtige antal rum. Rummenes størrelse og placering i forhold til hinanden har også stor betydning. Der er mange ting, der skal tages højde for.

Skal alle børneværelser ligge ved siden af hinanden, eller er der en teenager i familien, hvis værelse skal ligge, så musik eller fjernsyn ikke forstyrrer de andre i familien? Er der plads i bryggerset til jeres sportsudstyr? Og er badeværelserne store nok til jeres drøm om spabad?

Vi er vant til at stille de rigtige spørgsmål, så jeres nye hjem har en planløsning, der er perfekt tilpasset jeres behov.

Men det er ikke kun indvendigt, at planløsningen skal passe. Også udvendigt kan planløsningen have en stor indvirkning på indretningen af jeres grund. Nogle typehuse er gode til flere mindre terrasser og hyggekroge, mens andre giver plads til store terrasser, hvor hele familien kan grille og hygge om sommeren.

Kontakt os for et bud på opgaven. AH Byg ApS skaber luksus, selv om pladsen er trang.

Veltilrettelagte hjem

Når I skal vælge planløsninger, hjælper vi jer også med at tage jeres byggegrund med i betragtning. For alt afhængig af hvordan den er udformet, kan vi sørge for, at I får mest ud af solen hele dagen, og samtidig kan få den have I drømmer om, hvad end den primært skal bruges som fodboldbane eller anlægges som prydhave.

Desuden skal husets planløsning gøre det let for jer at parkere og komme af med dagens indkøb.

Kontakt os i dag, og lad os være garant for, at jeres drømmehjem bliver til virkelighed.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!